Skip to main content

Lämmitysjärjestelmät

LVI-Taiturit Oy, Salo-Halikko-Turku

Lämmitysjärjestelmät

Lämmitys on kiinteistöjen suurimpia kulueriä. Lämmitysratkaisun valintaan kannattaa käyttää aikaa, sillä lämmitysjärjestelmissä on valinnan varaa. Energiatehokkuus ja käytön helppous ovat nykypäivän vaatimuksia lämmitysratkaisua valittaessa.

  • Lattialämmitys

  • Lattialämmityksen säätöjärjestelmä

  • Maalämpöpumput

  • Ilmavesilämpöpumput

Säästääkö lämmitysremontti? Onko öljylämmitys järkevää vaihtaa lämpöpumppuun? Näihin annamme vastauksen ja suunnittelemme ja laskemme kanssasi oikean lämmitysratkaisun.

Soita ja pyydä maksuton arviokäynti!

Lattialämmityksellä miellyttävää ja tasaista lämpöä

Lattialämmitys on miellyttävä lämmitysmuoto, sillä lämpö on vedotonta ja tasaista. Lämpimällä lattialla on mukava kulkea ja olla myös paljain jaloin. Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla lattialämmitysjärjestelmällä voidaan estää myös esimerkiksi ikkunoista tulevaa vetoa. Vastaavasti lämpimänä vuodenaikana lattia ja sitä kautta myös huoneilma saadaan järjestelmän avulla mukavan viileäksi.

Lattialämmitysjärjestelmä on huomaamaton, eikä sitä tarvitse ottaa huomioon sisustusta suunniteltaessa, koska järjestelmä jää piiloon lattiarakenteiden alle. Järjestelmä takaa vapauden myös ikkunakorkeuden suunnittelun ja lämpöpattereiden suhteen. Lattialämmityksen etuja on paljon, joten ei ole ihme, että lattialämmitys on selvästi suosituin uudisrakentamisen lämmönjakelumuoto, mutta sopii mainiosti myös saneerauskohteisiin.

Uponor Smatrix Pulse vie säätöjärjestelmien älykkyyden ja muunneltavuuden täysin uudelle tasolle

Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmällä voidaan hallita paitsi vesikiertoista lattialämmitys- ja viilennysjärjestelmää myös Uponorin sähköistä lattialämmitystä ja patteriventtiileitä. Lisäksi se on yhteensopiva eri älykotisovellusten, kuten Amazon Alexan, kanssa mahdollistaen siten järjestelmän puheohjauksen.

Pilvipalvelun kautta jaettavat automaattiset järjestelmäpäivitykset pitävät huolen siitä, että järjestelmä on aina varustettu uusimmilla ja innovatiivisimmilla ominaisuuksilla. Lisäksi älykkäät algoritmit optimoivat järjestelmän toimintaa automaattisesti, varmistaen huonekohtaisesti aina miellyttävän ja tasaisen lämpötilan.

Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmät ovat saatavissa langattomana ja langallisena versiona.

Lämpöpumput parhaista valikoimista

Kotisi lämpiää NIBE lämpöpumpulla ekologisesti ja taloudellisesti. Mukavuudestasi huolehtii automatiikka, jota voit halutessasi vielä hienosäätää tai muuttaa selkeästä käyttäjäystävällisestä ohjauspaneelista tai Uplink -etäpalvelusta. NIBE lämpöpumppuvalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva ratkaisu!

Kotimainen Jäspi tarjoaa lämmitysratkaisut jokaiseen omakotitaloon. Laiteratkaisuja on sekä uudisrakentamiseen että remontoijalle.

Myymme ja asennamme NIBE:n ja Jäspin valikoiman lämpöpumput:

Energia-avustus öljylämmityksestä luopuvalle

Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on tarjolla valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla.

Neuvomme energia-avustuksen haussa. Voit lukea lisää Ely-keskuksen sivuilta>>

Tiesitkö että lämmitysremontti onnistuu helposti myös talvella.

Ota yhteyttä!
Pikayhteydenottopyyntö